Cărţi de comunicare la biblioteca Friends


Am plăcerea să vă informez despre unul dintre proiectele Fundaţiei Friends for Friends prima bibliotecă de comunicare.stampila-biblioteca

Această bibliotecă are în prezent în jur de 200 de cărţi dintre cele mai mişto în materie de comunicare, marketing,  business, relaţii publice, advertising şi design. Titlurile care se afla acum în biblioteca noastră sunt donaţii realizate de fondatorii şi membrii echipei Friends, dar şi de clienţi, parteneri şi prieteni ai agenţiei.

Biblioteca se găseşte pe Str. Academiei, nr. 39 – 41, etaj 3 şi este deschisă pentru toţi clienţii, colegii de breaslă, studenţii şi pentru oricine mai vrea să înveţe.

Dacă vă interesează, puteţi să vă abonaţi la Biblioteca Friends for Friends în schimbul unei donaţii relevante pentru bibliotecă: o carte, o revistă de specialitate, un dvd, cd sau usb cu materiale despre comunicare.

Vă aşteptăm la Biblioteca Friends!

4 Responses so far.

 1. Ela dit :

  Foarte interesant proiectul! Felicitari oricui a venit cu ideea 🙂

 2. radu restivan dit :

  De ce nu pui si o poza cu biblioteca? 🙂

 3. Roxana dit :

  Pentru ca astazi era cam dezordine cu toate cartile primite la lansarea de vineri. Cand terminam de inregistrat cartile voi reveni si cu poze, Mersi de sfat 😉

 4. Oana dit :

  Cat de curand, mai ales ca esti si cu Ioana in bloc ;)). Cred ca pe saptamana viitoare. Te pup, sarbatori fericite!
  P.S. Bine te-am gasit, te trec la blogroll 😀

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.