Cărţi de comunicare la biblioteca Friends


Am plăcerea să vă informez despre unul dintre proiectele Fundaţiei Friends for Friends prima bibliotecă de comunicare.stampila biblioteca Cărţi de comunicare la biblioteca Friends

Această bibliotecă are în prezent în jur de 200 de cărţi dintre cele mai mişto în materie de comunicare, marketing,  business, relaţii publice, advertising şi design. Titlurile care se afla acum în biblioteca noastră sunt donaţii realizate de fondatorii şi membrii echipei Friends, dar şi de clienţi, parteneri şi prieteni ai agenţiei.

Biblioteca se găseşte pe Str. Academiei, nr. 39 – 41, etaj 3 şi este deschisă pentru toţi clienţii, colegii de breaslă, studenţii şi pentru oricine mai vrea să înveţe.

Dacă vă interesează, puteţi să vă abonaţi la Biblioteca Friends for Friends în schimbul unei donaţii relevante pentru bibliotecă: o carte, o revistă de specialitate, un dvd, cd sau usb cu materiale despre comunicare.

Vă aşteptăm la Biblioteca Friends!

0saves
PinExt Cărţi de comunicare la biblioteca Friends
If you feel inspired, share it or continue reading by subscribing RSS feed to receive my posts in your feed reader.

Oana dit :

Cat de curand, mai ales ca esti si cu Ioana in bloc ;) ). Cred ca pe saptamana viitoare. Te pup, sarbatori fericite!
P.S. Bine te-am gasit, te trec la blogroll :D

Roxana dit :

Pentru ca astazi era cam dezordine cu toate cartile primite la lansarea de vineri. Cand terminam de inregistrat cartile voi reveni si cu poze, Mersi de sfat ;)

radu restivan dit :

De ce nu pui si o poza cu biblioteca? :)

Ela dit :

Foarte interesant proiectul! Felicitari oricui a venit cu ideea :)

UA-6536493-1