Ce facem cu hartia?


Am vazut pe MaiMultVerde un post despre campania National Geographic pentru mediu. Mi-au placut animatiile si tare-as vrea sa le luam in seama.

Eu am inceput de un an sa nu mai accept flyere pe strada. Nu mai iau nici ziarul de la metrou, decat daca stiu ca apare un articol important acolo. Si daca il iau, il dau mai departe. Nu mai vreau sa fac sute de invitatii si plicuri la evenimente si mape de presa ca apoi sa trimit informatia tot via mail. Nu mai vreau sa fac dosare de press clipping pentru ca arata bine pe hartie.
As vrea sa ducem undeva toate cutiile de hartie stranse zilnic la birou. As vrea sa nu mai impachetam pachetele si sa trimitem ceva in o mie de plicuri si cutii. As vrea sa printez mai putin si sa ma joc mai mult, cu hartia…ca aici:

2 Responses so far.

  1. giostana dit :

    atata timp cat la mine pe scara blocului nu se separa gunoiul, nimeni nu va face asta din propria initiativa.
    iar ca sa colecatam hartia in pungi de plastic…hehe…ne-am juca de-a grinpisu’

  2. roxana dit :

    eu cred ca sunt ceva organizatii, asociatii care colecteaza. problema e ca noi nu ne ducem la ei si nici nu vin la noi. si ar fi bine sa fie o zi in care sa iesim cu hartia in strada si ei doar sa le ia sa faca ceva. eu una as aduna hartia s-o duc la masina ca macar atata pot sa fac. mai mult, daca are cineva propuneri de vreo actiune i’m in 🙂

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.