CFR


Cand eram mica, ma bucuram de fiecare calatorie cu trenul. Numai zgomotul ta ga dam-ta ga dam ma inveselea cu bucuria plecarii. Si vocea care anunta trenul…parca anunta un drum spre fara griji.
Astazi trenurile au uitat sa-mi fie dragi. Si nu pentru ca sinele nu mai miros a plecari frumoase si locuri noi ci pentru ca vorbesc aici de trenurile CFR. Si tocmai pentru ca suntem intr-un stadiu atat de dezonorabil la capitolul transporturi feroviare , as vrea sa nu insir un pomelnic de dezamagiri si reprosuri, cum tot imi vine sa spun CFR (CeFraieRi noi ca va dam bani). As vrea sa-i laud pentru cei 4 pasi de furnicuta pe care i-am sesizat in ultima vreme la CFR:
– ideea cu vagonul special pentru biciclete; pacat ca e doar pentru un tren si doar pe ruta Bucuresti – Brasov
casa de bilete din Carrefour ca poate se gandesc sa bage si electronice in gara, sa nu mai pierzi trenul ca doamna de la ghiseu vorbeste la telefon sau zice ca pur si simplu nu-ti da bilet ca pleaca trenul
– vocea care iti ureaza « bine ai venit » si « drum bun », chiar si cand esti intr-un accelerat
ruta Gara de Nord – Otopeni cu cele 45 de minute de mers cu trenul si apoi autobuzul care ne inhiba un pic entuziasmul vizavi de initiativa
…toate astea, impreuna cu controloarea care s-a purtat intr-un mod fortat de training-uri de zambete si amabilitate, suna a ceva. Parca a 0,1% continut de interes. Ca-n restul CFR-ului sunt multe E-uri. Adica conservanti. Adica de ce sa schimbam ceva, daca merge si asa?

Bafta baieti si s-auzim comunicate de bine!
p.s. m-am abonat la newsletter, asa ca astept vesti 😉

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.