Daydream


daydreamers_project1Daydream se numeşte template-ul acestui blog. De multe ori am spus că îl schimb pentru că nu are nici widgets, nici nimic. A trecut aproape un an şi nu l-am schimbat, pentru că îmi place. E ceva la el care mă face să trec peste aspectele tehnice lipsă. Daydream este şi persoana de lângă mine care mă ajută să visez şi să zâmbesc chiar şi în somn.

Daydream este ideea s-a conturat într-o zi obişnuită în care m-am trezit că, în timp ce mă gândeam la ceva frumos, am început să zâmbesc de una singură. Mi-am imaginat o colecţie de gânduri frumoase şterpelite de la oameni relaxaţi… mi-am imaginat culorile vii, pleoapele închise peste visele lor, izolându-i de gălăgia de afară – clipele în care nu mai există materie aşa cum o ştim şi fiecare îşi dizolvă grijile, neliniştile şi dorinţele într-o linişte frumoasă, numai a lui. spune Alexandra Sandu, autoarea proiectului Daydream, lansat ieri.

Trebuie să recunosc că Daydream este mai mult decât un proiect pentru mine. Aşa cum cred că este şi pentru Alexandra. Iar ca proiect e unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am văzut în ultima vreme şi sunt sigură că vor fi la fel de mulţi doritori ca şi mine care să intre în proiect. Toţi visătorii sunt şi vor fi aici.

One Response so far.

  1. Ruxandra dit :

    Mergeeeem! E foarte tare!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.