Idei mari pentru oameni mici


love-can-begin-hereAseara am vazut acest sticker pe geamul usii de la autobus. Nu stiu daca voi le-ati vazut pe undeva, dar sper sa vi se intample atunci cand o sa aveti nevoie. La mine asa a fost. Ma uitam prin geam asa cum in ultima vreme ma uit si prin oameni. Cu mintea departe.  Prea multe idei, prea multe deadline-uri si proiecte ca sa mai apuc sa ma gandesc pentru ce. Si fix la ora potrivita pentru unii de culcare, pentru altii sa ia cina, sa-si adoarma copii in sanul familiei iubitoare, fix la ora la care simti ca numai tu mai esti pe strada si te intrebi unde e acasa de fapt, am vazut asta.

Raspunsul a venit deci simplu: merita sa te dai peste cap, sa uiti de somn si de toate pentru dragoste. Pentru mine nu e vorba de dragostea a la Valentine’s Day. E vorba umblela mare si colorata sub care se aduna toate lucrurile marunte pe care le faci cu pasiune, umbrela sub care intra toti oamenii la care tii si pe care ii ajuti si vin langa tine pentru ca tu stii ca n-o sa ii ploua acolo. Si mai e umbrela de sub care vezi doar soarele cand te uiti spre cer. Pentru ca tu zambesti si norii dispar.

Love can begin here este idea unui omulet fain care vrea sa schimbe lumea cu niste stickere. Adica ce face el, este sa lipeasca aceste abtibilduri in multe multe locuri unde oamenii sa le poata vedea si sa inceapa sa iubeasca, sau sa-si aduca aminte. Poate suna idilic pentru unii, dar cand vezi un sticker din-asta lipit pe un cos de gunoi plin si vrei sa arunci o sticla care cade pe jos, poate te gandesti ca poti sa faci altceva. Poti sa iei cu tine sticla si sa arati ca-ti pasa, sa fii acela dupa care nu vor mai veni 10 lasand sa cada gunoaiele pe jos, sa fii acela din cauza caruia nu s-a rupt acel cos de greutate si cel care venea sa mature in urma nu s-a mai aplecat sa adune gramada de pe jos. Sa fii tu ala care schimba lumea. Cu gesturi mici.

Mr. Big e un omulet. Mic. Despre ideea lui mare citeste aici.

p.s. Guys, am gasit solutia pentru microundele nebuniei incarcat de post-it-uri cu inchide usa. Azi lipesc un sticker Love can begin here. Poate asa o sa incepem sa inchidem si usa 🙂

4 Responses so far.

 1. Mr.BiG dit :

  Hey.. tot mai des vad pe unii.. pe altii.. ca scriu despre stickerele mele.. si ma bucura. Ma bucura si faptul ca va place ce incerc eu sa fac.. Vreau sa schimb lumea.. si sper eu sa reusesc.. iar stickerele astea nu sunt decat
  inceputul.. 🙂
  Scrii frumos, imi place.. eh.. mai putin partea cu ‘..un omulet. Mic.’ 😀 glumesc.. ;)) Ideea e ca.. anyone can cook.. right? (Ratatouille)

  Have a sunny day!
  Mr.BiG

 2. Roxana dit :

  Mr. Big,
  omuletul mic era o expresie ca sa arate cat de mare esti prin ceea ce faci de fapt. o figura de stil. asa cum sunt si stickerele tale.
  ma umple de bucurie sa vad ca din ce in ce mai multa lume vrea sa schimbe ceva. Si face ceva. Iti urez mult succes Mr. Big. Si daca ai nevoie de sustinere vreodata, sunt aici. Mai multi omuleti, mai mare schimbarea 🙂

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.