Inspire 2009: InterPersonalCommunication


Inspire 2009 a inceput cu o cafea dulce de dimineata si pledoaria lui Stefan Kolle de la Futurelab. El spunea ca advertising-ul incepe sa dispara, iar noi redevenim ceea ce suntem la baza: marketeri. De ce este advertising-ul deodata gone with the wind?
Pentru ca e atat de mult advertising pe piata incat daca vrei sa vezi, si sa nu repeti, nu mai apuci sa creezi ceva nou. Pentru ca e prea putin timp ca sa mai fii creativ si inspirat si unic, cand informatiile se dubleaza atat de repede. Pentru ca in curand on line-ul va impune tendintele. Sau nu…deja o face!

Cat despre digital shift mi-a ramas in minte formula PC pentru Inspire 2009, PC-ul fiind cel care coordoneaza un proces de InterPC, adica InterPersonalCommunication. IPC, WOM, BUZZ, e.t.c
Toate suna cat mai scurt si usor de pronuntat. USOR DE ZIS! Greu de ajuns acolo in schimb.

Tudor Chirila a vorbit printre altele despre povesti. Spunea ca toti traim parca aceleasi povesti, de dragoste, de despartire. Ce le diferentiaza este acea particica din noi presarata peste poveste. Ca practic noi suntem inspiratia. Pentru el e ca mersul la sala, treaba cu inspiratia,zicea la inceput. Apoi s-a dat de gol, « o auzi foarte bine si in galeriile de pe stadion ».

Si cel mai des, inspiratia e tot timpul la noi. Numa ca noi o cautam in jurul nostru. Ce bine ar fi sa ne dam seama de ce cautam in jur. Si sa stim unde se gadila acel simt.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.