1,2,3,4


M-am trezit mai greu sau nu m-am trezit inca. Stiu ca mi-am luat bicicleta si-n 20 de minute  am ajuns la birou. De data asta nu spre Romana. Doar pana la Unirii si de-acolo pe Splai frumos pana la Brezoianu.
Nr 4: « aici tre’ sa fie! » M-am uitat in sus. Mai vazusem cladirea asta de vreo 50 de ori (din cate-mi amintesc;)). Si totusi, nu imi imaginam birouri deasupra la Whispers si Expirat. Daca vii luni dimineata, vezi ca sunt oameni care intra incet pe-o usa grea, imbracati sa mearga la birou.
« Da, deci aici e! »
Am apasat pe nu-stiu-ce buton si cineva mi-a deschis. Cel mai greu a fost sa intru pe usa grea. Bine, a fost greu si cu unde sa-mi las bicicleta, da’ numai pana am chemat liftul. Intram perfect amandoua in cutiuta cu scripete care ne urca sus: 1,2,3,4. Cu liftul, am numarat cred ca, cel mai greu in viata mea numai pana la 4. Nu-mi bausem cafeaua. Nici nu-mi mai dadeam seama daca m-am trezit pe bune, de greu ce urca. La 4 s-a zdruncinat un pic ceva sub mine. A fost: trezirea!
Asa am ajuns la mansarda cu ferestre spre cer. Soarele abia iesea aici. Eu imi parcam bicla direct langa birou. icon biggrin 1,2,3,4
Mergeam sa-mi fac o cafea tare. E magie sau nu m-am trezit inca.
IMG 2180 1,2,3,4
0saves
PinExt 1,2,3,4
If you feel inspired, share it or continue reading by subscribing RSS feed to receive my posts in your feed reader.

Roxana Rugina dit :

:D Dragut! Chiar imi place!

UA-6536493-1