oameni in CRIZA


Cum intelege un om obisnuit criza financiara globala?
Intr-un articol din Curentul spune ca după ce şi-au achitat facturile, au cumpărat mâncare şi alte bunuri necesare gospodăriei, celor mai mulţi dintre români nu le mai rămân bani şi pentru altceva. Mai exact, o familie rămâne cu 226 de lei.
Mai grav decat asta pare sa fie cazul familiei Ionescu , care aseara, dupa ce s-au vazut cu ratele la zi, au facut un mic consiliu de familie. Ce e de facut ? Sa ceara salarii mai mari ? Sa vanda masina ? Sa renunte totusi la casa ? Sa le ceara parintilor sa-i ajute?
Apoi pe Mediafax citesc despre ce a facut un barbat cand a intrat in criza: LOS ANGELES / 08:37, 7.10.2008: Un bărbat din California, care era şomer şi a cărui familie era afectată de criza financiară, şi-a împuşcat mortal soţia, cei trei copii şi soacra, apoi s-a sinucis, au anunţat luni reprezentanţi ai poliţiei.
La noi, la Romanica, Tariceanu zice stati linistiti ca e ok, situatie under control.
Si eu, eu cu cine votez?
Parerea mea este ca suntem prea mici sa intelegem o criza asa « mare ». Toti suntem buni la comentarii, mai ales cand e ceva de rau si putem sa aruncam cu rosii in diversi. Pana nu stiu n-as putea sa comentez acest fenomen care acapareaza intreaga media. Si n-o sa stiu pana nu cred. Eu personal, nu cred in aceasta criza si nu cred ca asa intr-o zi au disparut nu stiu cate miliarde de zero-uri la bursa, ca acesti bani nu mai exista si ca din cauza asta vom suferi cu totii. Vom simti efectele intr-adevar, dar pana ma mai lamuresc io care e si cauza, euro creste si chiria se scumpeste.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.