oameni in CRIZA


Cum intelege un om obisnuit criza financiara globala?
Intr-un articol din Curentul spune ca după ce şi-au achitat facturile, au cumpărat mâncare şi alte bunuri necesare gospodăriei, celor mai mulţi dintre români nu le mai rămân bani şi pentru altceva. Mai exact, o familie rămâne cu 226 de lei.
Mai grav decat asta pare sa fie cazul familiei Ionescu , care aseara, dupa ce s-au vazut cu ratele la zi, au facut un mic consiliu de familie. Ce e de facut ? Sa ceara salarii mai mari ? Sa vanda masina ? Sa renunte totusi la casa ? Sa le ceara parintilor sa-i ajute?
Apoi pe Mediafax citesc despre ce a facut un barbat cand a intrat in criza: LOS ANGELES / 08:37, 7.10.2008: Un bărbat din California, care era şomer şi a cărui familie era afectată de criza financiară, şi-a împuşcat mortal soţia, cei trei copii şi soacra, apoi s-a sinucis, au anunţat luni reprezentanţi ai poliţiei.
La noi, la Romanica, Tariceanu zice stati linistiti ca e ok, situatie under control.
Si eu, eu cu cine votez?
Parerea mea este ca suntem prea mici sa intelegem o criza asa « mare ». Toti suntem buni la comentarii, mai ales cand e ceva de rau si putem sa aruncam cu rosii in diversi. Pana nu stiu n-as putea sa comentez acest fenomen care acapareaza intreaga media. Si n-o sa stiu pana nu cred. Eu personal, nu cred in aceasta criza si nu cred ca asa intr-o zi au disparut nu stiu cate miliarde de zero-uri la bursa, ca acesti bani nu mai exista si ca din cauza asta vom suferi cu totii. Vom simti efectele intr-adevar, dar pana ma mai lamuresc io care e si cauza, euro creste si chiria se scumpeste.

0saves
PinExt oameni in CRIZA
If you feel inspired, share it or continue reading by subscribing RSS feed to receive my posts in your feed reader.

UA-6536493-1