Picioare lungi, probleme multe?


Julia Child Picioare lungi, probleme multe?

Daca ati vazut Julie & Julia stiti ca Julia Child este de fapt o femeie foarte inalta atat in realitate cat si in film. Asa de inalta ca nimic nu i se potriveste: hainele parca-s niste saci lungi aruncati pe-o scandura, masa peste care sta aplecata sa taie ceapa o cocoseaza, patul nu-i ajunge pentru picioarele care-i atarna si nici macar sotului ei nu-i sta bine pe langa ea.

Eu sunt undeva la polul opus cu picioarele mele scurte, dar mereu usor de strecurat pana si-ntr-o valiza. Mi-aduc aminte ca si la aterizarea cu parapanta pentru prima data, in loc sa opun forta parapantei, eu m-am facut un ghemotoc mic intrand printre picioarele copilotului ca o minge. Pe mine una, nu ma derajeaza statura mea, dar recunosc ca evit sa stau langa o persoana gen Julia Child icon biggrin Picioare lungi, probleme multe?

Mai am si alte avantaje de inaltime: m-alinta lumea tot timpul zicandu-mi piticu’, micuta, copilu, aia mica. Iar cand cineva ma face pitica cu rautate, ma gandesc doar c-a vrut sa spuna « miniona » si deja suna mai bine in capul meu. Unei femei cu picioare lungi nu trebuie doar sa-i soptesti fanteziile tale, dar de alintat ma intreb eu, miniona, cum o alinti?

0saves
PinExt Picioare lungi, probleme multe?
If you feel inspired, share it or continue reading by subscribing RSS feed to receive my posts in your feed reader.

Mots-clés :, ,

virgil dit :

E oarecum impropriu sa scrii despre Julia Child la timpul prezent, avand in vedere ca ea s-a prapadit saraca, prin 2004.

Roxana dit :

virgil, eu scriam sub influenta filmului praspat vazut, deci a personajului care traieste inca :)

Roxana dit :

dragele mele si iubite picioroange

Ruxandra dit :

girafa mea draga:)

UA-6536493-1