Proiectul « Hai sa coloram! »


Am gasit un proiect foarte, foarte, foarte frumos. Poate ca par prea entuziasmata si chiar sunt :D. Sunt asa pentru ca se poate. Din toamna imi doresc sa fac acelasi lucru pentru Bucuresti cum fac cei din clipul de mai jos:

Cel  mai aproape de tara noastra, Letscolourproject merge sa coloreze Lyon-ul si Parisul. Din pacate nu pot ajunge in weekend-ul ala, dar as vrea taaare mult daca se poate, sa strangem ajutoare sa facem si la noi.

Hai sa coloram, vreti?

Étiquettes : , , , ,

8 Responses so far.

 1. andreeam dit :

  Ai cumva idee cum se poate implementa asa ceva? Ma refer (aici ma repet cu ceea ce am spus pe FB) la chestiunile administrative legate de aceasta idee. Eu una o gasesc absolut adorabila si mi-ar placea sa o vad implementata, sa nu ramana doar la nivelul acela « ce misto ar fi sa fie ».

 2. Roxana dit :

  nu am doar o idee, stiu aproape 100% cum se poate implementa. deocamdata as vrea sa vad daca prinde ideea si apoi o sa-mi fac un plan clar. pentru inceput trebuie sa discutam cu autoritatile, daca ajungem la domnul Oprescu ar fi super. apoi vom cauta bani. stiu deja cum putem strange voluntari si cam cum ar arata campania de promovare. tine-mi pumnii si eu te tin la curent.

 3. andreeam dit :

  Super atunci! Iti tin pumnii si daca e ceva, just ask. 🙂

 4. schioana dit :

  de vrut vrem, si sunt convinsa ca suntem si multi. doar ca ma gandesc in termeni practici si sceptici: la cat de kitschosi suntem noi romanii, ar trebui un « plan urbanistic », ca sa ii zic asa, cu ce culori si unde, ca sa nu iasa o varza romaneaca.

 5. andreeam dit :

  da, clar ne trebe un plan. dar aici putem (chiar sunt sigura) « sa atragem » studenti la urbanistica sau arhitectura. si nu doar studenti. varza nu va iesi, ca nu ne apucam asa hai-hui sa vopsim pereti. trebe o harta clara a cladirilor ce trebe pictate, autorizatie pt aceasta (eventual vorbit si cu locatarii, daca sunt locuinte) si abia apoi un plan « artistic ». eu sunt tare increzatoare. 🙂

 6. Dobre Diana dit :

  Oau! Da vreau, vreau, vreau! e superba ideea! ma dedic acestei idei si va ofer tot ajutorul meu si al prietenilor mei cand e nevoie. o sa fie mai greu cu autorizatiile si cu banii de vopseluri ..in rest se rezolva. uraaa!

 7. Alina dit :

  Da, da, cu tot ce pot te ajut. Alerg stanga-dreapta, stanga again, am doua manute, fac de toate, zau!

 8. Ariel dit :

  Roxana, dacă pot să fiu de ajutor… I’m in.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.