Surprize, surprize 2.0


Aseară a avut loc lansarea expoziţiei de fotografie sportivă Radu Restivan. Eu nu sunt o pasionată a fotbalului, dar evenimentul a fost de mare importanţă pentru mine şi vă explic de ce.

În urmă cu 2 săptămâni sau mai bine, Raluca a venit cu ideea să-i facem cadou lui Radu de ziua lui, o expoziţie cu propriile fotografii, dorinţă veche şi neînmplinită de-a lui Radu. Ne-a cucerit pe toţi ideea, mai ales ca Radu avea să plece o săptămână la Belgrad, timp în care noi puteam să ne organizăm.

Planul era să-i facem o expoziţie surpriză cadou. Şi pe cât de frumos suna, pe atât de greu a fost de organizat. În tot acest timp, Raluca a luat adevarate cursuri de producţie materiale (acum ştie toate dimensiunile de print digital foto, cum e cu cartonul de 100 de grame mat şi lucios şi alte nebunii), a căutat o locaţie potrivită pentru eveniment. Şi a găsit nişte oameni dragi la gradina de vară Capitol care ne-au ajutat. Apoi ca la carte ne-am ocupat de protocol, programul expoziţiei cu proiecţii şi lumini. Cel mai greu a fost să-l aducem pe Radu acolo şi să nu afle nimic.

Am apelat la tertipuri, i-am schimbat programul de lucru la job şi l-am convins pe Radu să vină la un foto session pentru un eveniment. Cu toate astea ultima zi înainte de lansare a fost cea mai dificilă. Trebuia să-l ţinem pe Radu departe de internet. Adică el blogger, redactor la Libertatea online să fie departe de site-urile care-i promovau deja propria expoziţie foto. Lumea începea deja să-i lase comentarii pe blog, cum că au auzit că are expozitie. Noi încercam să facem diversiuni de la subiect, să nu banuiască, să nu caute nimic. Aveam zeci de conspiraţii şi combinaţii în cap, am dat o zi întreagă refresh pe blog urmărind ca cineva să nu-i strice surpriza.

Şi-a fost surpriză, cum spune el aici şi « cel mai frumos cadou ». Oricum e greu să mai faci surprize, surprize pentru generaţia web 2.0.

Voi ce credeţi?

4 Responses so far.

 1. radu dit :

  :):):):)
  Se mai pot face surprize si in web 2.0! Se pooooooot!

  I LIIIIIIKE! :):)

 2. Raluca dit :

  Mie mi-a plăcut cum ai salvat magistral situaţia după donşoara zuluph :)) veritabil PR de criză!
  Să mai complotăm, măi! Că oricum în ultima vreme mi se pare mult mai inspirat să facem cadouri servicii, nu produse.
  Iar dacă ştiam că aşa eşti de curajoasă, bungee-jumping primeai de ziua ta :))

 3. Roxana dit :

  Pana la cadoul viitor voi fi incercat, sper eu, multe alte experiente de genul. Dar stii vorba aia: « cat traim, descoperim ». Asa ca tot sa mai cautam cadouri unii pentru altii 😀

 4. Ramona dit :

  Felicitari pentru idee, pentru realizare si pentru rezolvarea mini – crizei :))

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.