Twestival


Doar ce m-am intors de la Twestival foarte entuziasmata de toata treaba asta cu twitter. Si-am sa povestesc cum a inceput totul.

Mi-am facut un cont twitter in urma cu ceva luni la un invite din partea unei prietene. Nu l-am folosit pentru ca nu prea stiam cu ce se mananca, pana cand am inceput sa aud tot mai mult vorbindu-se despre. M-am apucat sa citesc despre si-am zis ca tre sa fie misto de se baga atata lume. Si mi-am updatat profilul. Am inceput sa dau follow la cativa dupa care am prins gustul. Lumea ma urmarea si eu pe ei.

Si pentru ca eram fan in grupul charity water pe facebook, am aflat de twestival. Un festival dedicat twitterilor cu scop caritabil. M-am inscris, am luat un bilet si-am mers acolo din curiozitate. Daca sunteti curiosi, aflati mai multe aici:

charity: water for Twestival from charity: water on Vimeo.

Mi-a placut la Twestival. Pentru ca mi-am dat seama ca aveam o preconceptie despre twitter: cum ca tre sa stai toata ziua sa postezi & do nothing else, cum ca oamenii de pe twitter nu-s asa sociabili & friendly samd. Wrong!

Ei bine, pe langa faptul ca am donat niste bani cu care practic i-am dat apa cuiva care n-are, pentru 20 de ani, cum spunea dianamaria , am cunoscut oameni faini si chiar am castigat la tombola un cont de la Task Writer si am vazut multi oameni cu initiativa.

La final dupa improvizatie, quiz-uri, prezentari si concert au fost nominalizate twitter queens: diana & phoebs.

In concluzie Twitter really is Tweet. Meet. Give.

One Response so far.

  1. Marius Stuparu dit :

    Pacat ca organizarea nu a fost tocmai bine pusa la punct. Multe momente moarte si oameni retrasi prin colturi pentru ca nu au existat suficiente imbolduri. Poate la anul organizarea va fi mai… profesionista.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.