Zile şi iubiri


Ca şi iubirile, zilele trec una după alta…dar nu la fel.

 • Unele sunt prea scurte şi abia când se termină ne dăm seama că nu am apucat să facem nimic din ce era mai important. Ne-am pierdut în detalii şi în nimicuri şi am lasat esenţialul la coada care nu a mai apucat să vadă lumina zilei. Când am zile din astea uit să mănânc şi las tot ce ţine de nevoile mele pe planul 2.
 • Alte zile sunt lungi şi istovitoare. Ne obosesc cu probleme şi-ajung în final să ne aducă la punctul în care aşteptăm doar să se termine. Nu mai contează cum, vrem doar să trecem peste, să adormim şi somnul să şteargă tot. Ultima zi din-asta mi-a consumat energia pentru o săptămână şi mi-a furat motivele de bucurie şi pentru ziua care urma.
 • Mai sunt şi zile memorabile, de le numeri pe degete. Ne leagă de ele cele mai fericite clipe şi amintiri în care evadăm atunci când vrem să închidem ochii, să ne gândim la ceva frumos.
 • De zilele obişnuite nu ne mai amintim. N-au nici sare, nici piper.  Din păcate astea sunt cele mai multe pentru unii din categoria roboţel. 24 de ore care pot fi descrise atât de uşor: mănânc, merg la muncă, vin acasă, mănânc  şi mă culc.

Prefer să-mi împart zilele între primele 3 tipuri şi să ştiu că din fiecare rămân cu ceva, dar nu ţine doar de mine. Oricum ar fi cu zilele mai e cum e, dar cu iubirea nu faci tu cum vrei.

O zi memorabilă!

3 Responses so far.

 1. Tiberiu dit :

  Frumos scris, dar de ce este o zi memorabila? 🙂

 2. Roxana dit :

  In dragoste este acea experienta unica, de neuitat, prima iubire sau singura adevarata poate. In realitate poate fi ziua in care cineva iti spune te iubesc pentru prima data, sau esti promovat dupa 2 ani de sacrificii, sau aduci pe lume un copil, sau, sau, sau…

 3. Tiberiu dit :

  Acum am inteles. Am crezut ca te referi la ziua in care ai scris postul 🙂 . Da, e memorabila….Acum ma gandesc cate zile din astea am si am vreun an de zile memorabile, cel putin. Uite si acum pot spune ca m-am indragostit de tine, pentru cum scrii. Fac ca-n bancul cu Bula: te trec pe lista iubitelor :)) ,. Ti-l spun pe mess ca aici nu e loc. Oricum, vad ca nu ai la contact asa ceva.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.