Social media switch


A trecut o zi de cand s-a dat drumul la noua retea de socializare google buzz si toata lumea vorbeste despre asta. Eu inca folosesc yahoo ca a doua adresa de mail, asa ca gmail-ul l-am lasat in urma cu contactele. Azi am stat insa mai mult pe el ca sa vad despre ce e vorba. Buzz-ul are cateva chestii care-mi plac: spatiu nelimitat de afisare, timeline care afiseaza in top un post mai vechi daca a fost comentat chiar acu 1 secunda, share-ul de google reader si mai altele, despre care au scris altii mai buni ca mine.

Ma gandesc deja la un switch de la yahoo la gmail, pentru ca Facebook-ul il am pe yahoo. In acelasi timp maica-mea care a inteles cate ceva din facebook si de curand si-a facut cont de twitter, acum vrea un blog. Un switch invers, fata de trend-ul comunicarii online. Am incercat eu sa-i explic cum e cu FB, iar acum probabil urma sa ma duc acasa sa-i arat si cu Twitter-ul cum sta sau mai degraba se invarte treaba. Ce ma fac insa cu google buzz? Cum ii explic eu mamei nebunia asta noua? Nu de alta, dar ea spune ca nu vrea sa ramana in urma. Ea vrea sa inteleaga si asta inseamna mai mult timp. Sper si eu ca o sa se convinga, ca nu are ea nevoie de lucruri din-astea in viata ei.

Si mai sper sa-nteleaga si generatia ei (X) ca noi din generatia Y trebuie sa fim superficiali, intr-o directie constructiva. Pentru ca daca nu suntem, ramanem in urma.  Si ma opresc ca sa nu devin acida! Oricum n-am prea mult timp de scris pe blog. Va explic alta data cum e cu switch-ul  de la social media traditionala la cea moderna. In caz ca nu mai am timp nici de asta, poate vreti sa cititi aici.  😀

Étiquettes : , , , , , ,

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.